Dedikerade, handplockade WordPress-utvecklare

Denna modell passar när ni vill arbeta med en specifik WordPress-utvecklare. En handplockad konsult kommer då att stå till er tjänst, på heltid.

full-time-hero
project_full_intro1

Hur ser normalkunden ut?

Våra WordPress-programmerare anlitas ofta av webbyråer i behov av ”white label”-programmering och design på lång sikt, på heltid. Ofta kommer vi in som en uppskalningsbar, naturlig förlängning av byråns egen utvecklingsavdelning under intensiva perioder. Denna modell är mycket användbar för webbyråer som söker flexibilitet i arbetet med webbsidesutveckling, samtidigt som de har möjlighet att arbeta mycket nära utvecklarna.

Kontakta oss
project_full_intro2

Fördelar med programmerare på heltid?

Att samarbeta med en specifik utvecklare på heltid, noga utvald enligt era önskemål, ger förutsättningar för en personlig samarbetspartner, med produktkännedom och lojalitet vid varje återkommande projekt. I normalfallet blir det också kostnadseffektivt att ha direktkontakt med utvecklingsteamet i stället för att gå via mellanhänder.

Kontakta oss
project_full_intro3

Kommer mina utvecklare att jobba med andra kunder också?

Vi tilldelar er en eller flera av våra egna erfarna WordPress-utvecklare, som står till förfogande på heltid. De kommer inte att arbeta med andra kunder under den tid de har bundit sig till er. Vår förhoppning är att vi tillsammans ska kunna skapa ett förtroendefullt, långsiktigt samarbete med möjligheter till uppskalning.

Kontakta oss

Utvecklare - Senioritet

$10/h

Nyutexaminerad

Nyligen examinerade från vår egen Beetroot Academy – fulla av energi och ny, praktisk kunskap

$15/h

Junior

Våra juniorutvecklare har tidigare erfarenhet av olika typer av projekt och kan åta sig att leda egna.

$21/h

Middle

Våra mellanutvecklare står nära seniorskiktet, med gedigen kunskap och erfarenhet, vilket möjliggör eget beslutsfattande och driv genom hela processen.

$27/h

Senior

Våra seniorutvecklare kan sin WordPress utan och innan och fungerar mycket väl som expertrådgivare. Komplexa och utmanande projekt engagerar en senior utvecklare.

En del av vårt team