we create artworks for different types of media

Design och grafik

Kreativa designtjänster, allt från illustrationer till 3D

Kreativ design och UX är konkurrenskraftiga nyckelkompetenser oavsett verksamhet, företag eller appliceringsområde. Att arbeta med ett av våra team inom design och grafik blir ett kreativt samarbetsprojekt som utgår från idéns huvudtanke och syfte och som innefattar skapande i många olika format.

I Ukraina finns oerhörd kreativ talang, och vi har en fantastiskt stark-lineup som arbetar med illustrationer, logos, varumärken, video, tryck och UI/UX.

Vad vi gör

brand identity for your product marketing

Varumärke

Att skapa ett varumärke som blir identifieringsfaktor, innebär research, noggrann avstämning och väl avvägt utförande vad gäller profil, visuella guidelines och utforming av logo

better website design for your customers

UI/UX

Genom att arbeta med strategiskt kunniga webbutvecklare säkerställs användarvänlighet, funktionellt, engagerande och snyggt interface/utformning oavsett device.

graphic design for digital media and advertising

Grafisk design och 3D

Våra kreatörer har ett erfaret synsätt vad gäller utformning av pixel- och vektor-baserad grafik, såväl som vid 3D-modellering och animering.

Vad säger kunderna?

Vi kontaktade Beetroot för att utveckla en plattform för e-learning. Vi hade höga ambitioner med projektet och Beetroot levde upp till alla behov som fanns. Teamet har alltid varit professionellt, effektivt och tagit det där extra steget som ibland behöbs. Nu har vi ett fortlöpande samarbete kopplat till nya funktioner som behövs i plattformen.

Oskar Forsgren, Projektledare

Det har varit ett rent nöje att jobba med Beetroot. De löser alla problem som dyker upp både snabbt och på ett rimligt sätt. Utvecklarna håller hög nivå och jobbar på bra. Det har gjort väldigt mycket för vårt bolag, ur ett kundnöjdhetsperspektiv, att kunna arbeta igenom tickets och projekt snabbare med dessa duktiga, dedikerade resurser.

Kelly Ostrowercha, Chef för Projektdrift

Jag har outsourcat 75-80% av min utveckling till Beetroot AB, vilket låter mig lägga mer tid på mina kunder och bygga bättre relationer; jag blir en bättre account manager. Beetroots leveranser är både pålitliga och lever upp till funktionskraven.

Jan Willem Hoogstraten, Direktör

De är superresponsiva och har levt upp till alla förväntningar. De är extremt begåvade och ambitiösa. Vi är jättenöjda. De gör ett bra jobb. Det är ungefär som att jobba med ett inhouse-team. Vissa VDs skulle se ett outsorceat team som någon typ av exoskelett, men vårt samarbete är helt annorlunda. Vi behandlar dem med respekt och förväntar oss att de ska besvara det genom att göra ett fantastiskt jobb åt oss.

Leo Berghald, CEO

Jag skulle rekommendera Beetroot utan att blinka. Det har inte funnits några utvecklare jag viljat byta ut i något projekt vi har satt igång. Med Beetroot ville jag skapa förutsättningarna för något stabilt och långsiktigt. Behandlar dem exakt som du skulle behandla dina inhouse-anställda och se till att besöka deras kontor.

Avi Danon, CEO

Leveranserna från Beetroot AB var utmärkta. De förbättrade sajtens conversion rate och såg till att uppdateringar nu kan implementeras enklare. Teamet gjorde ett bra jobb och var alltid öppna med hur de gick till väga.

Jimmy Edlund, Interim E-Handels Chef