Dedikerade utvecklingsteam för att utöka din interna kapacitet

Hållbara team

Dedikerade utvecklingsteam för att utöka din interna kapacitet

Beetroot är erkänd som Sveriges främsta leverantör av mjukvarutjänster och hjälper dig att bygga upp produktiva utvecklingsteam i Europa. Ta del av teknisk expertis i världsklass, kalibrera din tekniska kapacitet och få stöd med personalvård med en målmedveten partner du kan lita på.

Utöka snabbt. Väx hållbart.

 • Bästa B2B

  techleverantör i Sverige 2022

 • 60%

  av verksamheten bygger på kundrekommendationer

 • 500+

  nöjda kunder från 23 länder

 • ISO 27001

  certifiering av datasäkerhet av Bureau Veritas

Vi hjälper till att skapa expanderade utvecklingsteam för att få större genomslag

Vår modell med dedikerade utvecklingsteam är ett strategiskt tillvägagångssätt för att säkra flexibel utvecklingskapacitet — på dina villkor och i din skala. Få ditt team på plats inom några veckor, inte månader, och börja arbeta med drivna och hängivna människor i ett utrymme som känns som hemma – på Beetroots sätt.

Skräddarsydd Rekrytering

Vi tar oss tid att hitta kvalitetskandidater som passar in — du behöver inte hålla oändliga intervjuer eller förhandla om kontrakt. Beetroot tar hand om allt det tunga arbetet med att rekrytera, utbilda och behålla talanger som matchar era branschbehov och uppfyller era projektplaner utifrån exakta kriterier.

Infrastruktur

Det finns människor bakom varje projekt. Vi hjälper dig att skapa en inspirerande miljö där de kan växa professionellt samtidigt som de gör ett fantastiskt arbete varje dag. Det yttrar sig i Beetroots utmärkta kontorskultur i Östeuropa, Centraleuropa och Sverige och med direkt tillgång till lokala talangpooler.

Efterfrågad Expertis

De senaste årens ökade komplexitet inom tekniken gör det svårare än någonsin för ett företag att hålla jämna steg med de senaste innovationerna. Det är där vi kommer in i bilden! Vår beprövade interna tekniska rådgivning och lösningsportfölj utgör ryggraden av expertis för att snabbt sätta ihop ett team.

Stöd För Att Vårda & Bibehålla Teamet

Vi tar hand om allt från juridisk och skattemässig administration till kontrakt, lönehantering, kommunikationskanaler och efterlevnad av säkerhetskrav samtidigt som vi upprätthåller en hemtrevlig arbetsplats för andra Beets. Våra dedikerade utvecklare kommer snabbt att bli en naturlig förlängning av ditt interna team med en tilldelad kontaktpunkt på Beetroot-sidan.

Alltid tillgängliga

Med ett erfaret supportteam som är redo att hoppa in när som helst är det lätt att hålla sig i framkant. Beetroots support är dedikerad till att vårda och bygga upp en aktiv arbetskultur samtidigt som den hjälper till i nödsituationer så att ditt företag aldrig slutar att fungera.

Vad säger våra kunder

Se några av våra affärspartners recensioner för att få en uppfattning om vad du kan förvänta dig av vårt samarbete.

 • Hela intervju- och urvalsprocessen var en av de bästa jag någonsin har haft. Beetroot arbetade ihärdigt för att presentera fantastiska kandidater för oss, och kommunikationen var fantastisk. Alla från deras team som var i kontakt med oss var supertrevliga och kommunikativa. Det slutade med att vi anställde den perfekta personen för vårt företag.

  Givar Shabani,
  Medgrundare och vd för Gigital
 • 1+ år

  av målinriktat samarbete

 • 4-8 veckor

  i genomsnitt tills man är igång

 • 5-20 utvecklare

  genomsnittlig teamstorlek

 • 96/100

  nöjda medarbetare

Varför Beetroot?

 • Tillgång till europeiska talangmarknader

  Beetroot Ecosystem förenar ett brett nätverk av utvecklingsföretag, med vår egen utbildning för nischspecialister samt förkvalificerade partnerteam. Med platser utspridda över Europa och Sverige hjälper vi dig att få tillgång till kompetensen och expertisen i kontinentens starkaste tekniknationer. Genom att kombinera talanger från många olika länder kan vi säkerställa operativ stabilitet och skapa global påverkan i stor skala.

 • Flexibel optimering

  Våra självförsörjande grupper gör det möjligt för dig att skala upp eller ner efter behov utan att störa ditt nuvarande arbetsflöde eller dina åtaganden. Det bästa sättet att skaffa agil utveckling är med autonoma talangenheter – blandade team av proaktiva utvecklare som tar ansvar för sina egna prestationer och delar äganderätten till det de skapar.

 • Geografisk och kulturell gemenskap

  80 % av våra kunder hade en problematisk erfarenhet av utlandsteam eller frilansare innan de bytte till Beetroot och upptäckte ett helt nytt sätt att arbeta. Den unika samverkan mellan vår nordiska själ och våra europeiska affärsvärderingar resulterar i Beetroots smidiga organisationskultur som skär ner på onödiga kostnader och driver transparens, öppenhjärtig dialog och mänsklig kontakt i varje projekt vi engagerar oss i.

 • Grupper för hållbar utveckling

  Vi tror på teamens hållbarhet och livslängd, så vi bygger våra agila enheter med långsiktig framgång i åtanke, med fokus på att skapa hållbar kod i en sund arbetsmiljö. På Beetroot arbetar vi nära dig för att hitta den perfekta balansen mellan agilitet och hållbarhet så att du kan fokusera på det som är viktigast – att utöka räckvidden för din verksamhet samtidigt som du skapar en positiv inverkan i samhället.

 • Unik, personalorienterad kultur

  Beetroot föddes ur en önskan att skapa något bättre i världen. Vi strävar efter att vara både en fantastisk partner för dig och en genuint mänsklig arbetsgivare för de människor vi arbetar med. Det översätts till ett hållbart klimat: för att uppnå en riktig balans mellan arbete och privatliv har vi skapat en företagskultur som främjar kreativitet och produktivitet samtidigt som vi upprätthåller en hälsosam livsstil och minimal byråkrati för att teamen ska trivas.

 • Ett erkänt arbetsgivarvarumärke

  Beetroot har vårdat sitt varumärke under många år och förlitar sig i dag på både rykte och vår kunskap när det gäller att skaffa talanger. Ett omfattande kandidatnätverk kring våra betrodda ekosystemdivisioner hjälper oss att anställa högkvalitativa talanger snabbare och hitta rätt personer för rätt roller med ett optimalt förhållande mellan kostnad och kompetens.

Väx med oss

Behöver du fler händer? Vi erbjuder anpassningsbara lösningar för att tillgodose förändrade behov när de uppstår – kontakta oss för att diskutera alla tillgängliga alternativ.