devops services company - services and solutions

DevOps

Strategi, support och utvärdering

Våra DevOps-team har i princip en uppgift – att göra er development lifecycle mer effektiv. Det innebär bl a att se till att leveranser, justeringar och uppdateringar ligger i linje med tidplan. De jobbar med fokus på detta och finns tillgängliga när som helst i processen, vad gäller olika plattformar och hostinglösningar.

Teknologier

aws devops outsourcing
AWS
DigitalOcean provides developers with cloud services that help to applications deployment
DigitalOcean
Docker is a set of platform as a service products that uses virtualization to deliver software in containers.
Docker
Elastic searches and provides data analytics in real time.
Elastic
We use Git, a distributed version control system with repositories that live locally and on Azure DevOps Server.
Git
We use Jenkins to automate the software development process, with continuous integration and facilitating technical aspects of continuous delivery.
Jenkins

DevOps-cykeln

Evaluation phase of devops solution providers

Evaluering

För att leverera högkvalitativ DevOps, antingen som handplockade specialister eller som helhetslösning, så sköter vi styrning, sammanställning och kartläggning av befintlig utveckling, dess livslängd och kapacitet samt utvärdering av applikationers funktion och egenskaper.

Strategy is a part of devops professional services provided by our experts

Strategi

Vårt team diskuterar utformning, dess för- och nackdelar och utarbetar därefter en plan för arbetsgång, säkerhet, ledning, test och infrastruktur. Vi bygger en strategi för Continuous Integration, Continuous Delivery (CI/CD), anpassade till produktens krav – samt en infrastruktur som kan inbegripa uppkoppling mot molntjänster.

devops solutions include operations

Operations

Vi sköter omställning och utför fortlöpande cloud ops management, automatisering, stöd, m m.

Vad säger kunderna?

Vi kontaktade Beetroot för att utveckla en plattform för e-learning. Vi hade höga ambitioner med projektet och Beetroot levde upp till alla behov som fanns. Teamet har alltid varit professionellt, effektivt och tagit det där extra steget som ibland behöbs. Nu har vi ett fortlöpande samarbete kopplat till nya funktioner som behövs i plattformen.

Oskar Forsgren, Projektledare

Det har varit ett rent nöje att jobba med Beetroot. De löser alla problem som dyker upp både snabbt och på ett rimligt sätt. Utvecklarna håller hög nivå och jobbar på bra. Det har gjort väldigt mycket för vårt bolag, ur ett kundnöjdhetsperspektiv, att kunna arbeta igenom tickets och projekt snabbare med dessa duktiga, dedikerade resurser.

Kelly Ostrowercha, Chef för Projektdrift

Jag har outsourcat 75-80% av min utveckling till Beetroot AB, vilket låter mig lägga mer tid på mina kunder och bygga bättre relationer; jag blir en bättre account manager. Beetroots leveranser är både pålitliga och lever upp till funktionskraven.

Jan Willem Hoogstraten, Direktör

De är superresponsiva och har levt upp till alla förväntningar. De är extremt begåvade och ambitiösa. Vi är jättenöjda. De gör ett bra jobb. Det är ungefär som att jobba med ett inhouse-team. Vissa VDs skulle se ett outsorceat team som någon typ av exoskelett, men vårt samarbete är helt annorlunda. Vi behandlar dem med respekt och förväntar oss att de ska besvara det genom att göra ett fantastiskt jobb åt oss.

Leo Berghald, CEO

Jag skulle rekommendera Beetroot utan att blinka. Det har inte funnits några utvecklare jag viljat byta ut i något projekt vi har satt igång. Med Beetroot ville jag skapa förutsättningarna för något stabilt och långsiktigt. Behandlar dem exakt som du skulle behandla dina inhouse-anställda och se till att besöka deras kontor.

Avi Danon, CEO

Leveranserna från Beetroot AB var utmärkta. De förbättrade sajtens conversion rate och såg till att uppdateringar nu kan implementeras enklare. Teamet gjorde ett bra jobb och var alltid öppna med hur de gick till väga.

Jimmy Edlund, Interim E-Handels Chef