B_services_ills_04_games

Spel och VR

VR, AR och spelutveckling för PC, konsoler, online och mobile

Vi blir en fullservice samarbetspartner vid spelutveckling då vi har tillgång till ett omfattande nätverk av kvalificerade utvecklinsteam med fördjupad kunskap om de senaste spelenheterna, teknologierna och spelmotorerna

Platforms

C++
C#
Unity
Unreal Engine
Games

Spelutveckling

Allt börjar med en spelidé, men det krävs en hel del innan denna är redo att möta marknaden. Vi blir en kreativ partner som finns redo att hjälpa till med hela spelutvecklingsprocessen; bildkoncept, digital anpassning och utförande, och själva mjukvaran.

virtual_reality

Virtual Reality, VR

Beetroot är en fullservice-samarbetspartner vid spelutveckling. Vi kan både rekrytera dedikerade team och har tillgång till ett omfattande nätverk av kvalificerade studios med fördjupad kunskap om de senaste enheterna, motorerna och teknologierna.

Vad säger kunderna?

“We contacted Beetroot to develop an e-learning platform. We had high ambitions with the project and Beetroot met our every need. The team has been really professional, effective and has always walked that extra mile. Now, we have a continuous collaboration where we are adding new functions to our platform every month”.

Oskar Forsgren, Project Manager