blended_teams_hero

Kombinera det bästa av onshore- och nearshore-team

Ett kombinerat team med Beetroot bidrar både med närhet i form av våra Stockholms-baserade konsulter, och med den stora kompetens som finns att tillgå i Ukraina.
blended_teams_hero

Vad är ett kombinerat team?

Att bygga ett team som delvis är baserat i Sverige, och delvis i Ukraina, är ett bra alternativ om du vill ha extra stark närhet till teamet, men samtidigt skala upp i Ukraina på ett kostnadssmart sätt.
blender-intro
blended-sweden

På plats i Sverige

Fördelarna med att hålla ditt team så när in-house som möjligt är flera: du vet att ni talar samma språk, har gemensam kultur - och ingen är någonsin för långt borta för att ses över en kopp kaffe.

När vi bygger ett kombinerat team tillsammans, spelar vi på fördelarna vi har med vårt Stockholms-team. Med fördel läggs projektledningsroller i Stockholm för att se till att det inledande, grundläggande arbetet blir rätt - med alla nyanser och specifika insikter som krävs.

blended-ukraine

Ukraina - en del av vårt DNA

Vi hjälper dig nå bortom den lokala kompetenspoolen och få tillgång till nya talanger, lägre kostnader och nya, innovativa perspektiv.

Några av Beetroots särskilda styrkor är vårt etablerade varumärke, goda anseende och vårt nationella nätverk av kontor och IT-skolor i Ukraina. Alla dessa faktorer i kombination ger oss en unik position att skräddarsy team av IT-konsulter.

Industries

Telecom
Läkemedel
Fastigheter
Transport

Vad säger våra kunder?

Vi kontaktade Beetroot för att utveckla en plattform för e-learning. Vi hade höga ambitioner med projektet och Beetroot levde upp till alla behov som fanns. Teamet har alltid varit professionellt, effektivt och tagit det där extra steget som ibland behöbs. Nu har vi ett fortlöpande samarbete kopplat till nya funktioner som behövs i plattformen.

Oskar Forsgren, Projektledare

Det har varit ett rent nöje att jobba med Beetroot. De löser alla problem som dyker upp både snabbt och på ett rimligt sätt. Utvecklarna håller hög nivå och jobbar på bra. Det har gjort väldigt mycket för vårt bolag, ur ett kundnöjdhetsperspektiv, att kunna arbeta igenom tickets och projekt snabbare med dessa duktiga, dedikerade resurser.

Kelly Ostrowercha, Chef för Projektdrift

Jag har outsourcat 75-80% av min utveckling till Beetroot AB, vilket låter mig lägga mer tid på mina kunder och bygga bättre relationer; jag blir en bättre account manager. Beetroots leveranser är både pålitliga och lever upp till funktionskraven.

Jan Willem Hoogstraten, Direktör

De är superresponsiva och har levt upp till alla förväntningar. De är extremt begåvade och ambitiösa. Vi är jättenöjda. De gör ett bra jobb. Det är ungefär som att jobba med ett inhouse-team. Vissa VDs skulle se ett outsorceat team som någon typ av exoskelett, men vårt samarbete är helt annorlunda. Vi behandlar dem med respekt och förväntar oss att de ska besvara det genom att göra ett fantastiskt jobb åt oss.

Leo Berghald, CEO

Jag skulle rekommendera Beetroot utan att blinka. Det har inte funnits några utvecklare jag viljat byta ut i något projekt vi har satt igång. Med Beetroot ville jag skapa förutsättningarna för något stabilt och långsiktigt. Behandlar dem exakt som du skulle behandla dina inhouse-anställda och se till att besöka deras kontor.

Avi Danon, CEO

Leveranserna från Beetroot AB var utmärkta. De förbättrade sajtens conversion rate och såg till att uppdateringar nu kan implementeras enklare. Teamet gjorde ett bra jobb och var alltid öppna med hur de gick till väga.

Jimmy Edlund, Interim E-Handels Chef