We offer custom coded web development services - websites, portals development

Webbutveckling

Skräddarsydd white label development

Många av våra kunder har mycket specifika krav. Vi står för det övergripande utförandet genom att utveckla unik, kundanpassad design med skalningspotential och säkerhetstänk. Våra utvecklingsteam bistår med allt från det viktiga initialskedet till grafisk utformning, programmering, QA och slutligen deployment.

Vi har erfarenhet av att utveckla många olika former webblösningar; från enkla webbsidor till komplexa företagssystem, och använder oss bland annat av PHP, Ruby on Rails, Python, .NET, NodeJS och front-end frameworks såsom AngularJS, ReactJS och VueJS.

Teknologier

app development services with php
PHP
application development services with laravel
Laravel
mobile applications created with symfony
Symfony
python application development company
Python
affordable pricing for application development with django
django
find out how much costs application development with flask
Flask
custom Yii applications for enterprises and small firms
yii framework
ruby programming services
Ruby
software development with ruby on rails
Ruby on rails
Web Portal Development using ASP.NET
.NET
responsive web app with angular
AngularJS
creating custom websites using React.js
ReactJS
building custom Node.js apps for corporations
NodeJS
vueJS custom website development
VueJS
we use Magento - one of the most popular open e-commerce systems
Magento

Vad säger kunderna?

Vi kontaktade Beetroot för att utveckla en plattform för e-learning. Vi hade höga ambitioner med projektet och Beetroot levde upp till alla behov som fanns. Teamet har alltid varit professionellt, effektivt och tagit det där extra steget som ibland behöbs. Nu har vi ett fortlöpande samarbete kopplat till nya funktioner som behövs i plattformen.

Oskar Forsgren, Projektledare

Det har varit ett rent nöje att jobba med Beetroot. De löser alla problem som dyker upp både snabbt och på ett rimligt sätt. Utvecklarna håller hög nivå och jobbar på bra. Det har gjort väldigt mycket för vårt bolag, ur ett kundnöjdhetsperspektiv, att kunna arbeta igenom tickets och projekt snabbare med dessa duktiga, dedikerade resurser.

Kelly Ostrowercha, Chef för Projektdrift

Jag har outsourcat 75-80% av min utveckling till Beetroot AB, vilket låter mig lägga mer tid på mina kunder och bygga bättre relationer; jag blir en bättre account manager. Beetroots leveranser är både pålitliga och lever upp till funktionskraven.

Jan Willem Hoogstraten, Direktör

De är superresponsiva och har levt upp till alla förväntningar. De är extremt begåvade och ambitiösa. Vi är jättenöjda. De gör ett bra jobb. Det är ungefär som att jobba med ett inhouse-team. Vissa VDs skulle se ett outsorceat team som någon typ av exoskelett, men vårt samarbete är helt annorlunda. Vi behandlar dem med respekt och förväntar oss att de ska besvara det genom att göra ett fantastiskt jobb åt oss.

Leo Berghald, CEO

Jag skulle rekommendera Beetroot utan att blinka. Det har inte funnits några utvecklare jag viljat byta ut i något projekt vi har satt igång. Med Beetroot ville jag skapa förutsättningarna för något stabilt och långsiktigt. Behandlar dem exakt som du skulle behandla dina inhouse-anställda och se till att besöka deras kontor.

Avi Danon, CEO

Leveranserna från Beetroot AB var utmärkta. De förbättrade sajtens conversion rate och såg till att uppdateringar nu kan implementeras enklare. Teamet gjorde ett bra jobb och var alltid öppna med hur de gick till väga.

Jimmy Edlund, Interim E-Handels Chef