mobile application development services company

Utveckling av mobilappar

Skräddarsydda white label-mobilappar

Vid mobilappsutveckling krävs ett brett synsätt. Marknaden är splittrad vad gäller enheter och plattformar. Det finns dessutom vitt skilda användarbehov: spel, banker on-line, tekniksupport, hälso-appar, messengers, och mer.

Vi har erfarenhet av hela spektrat. Vi tillhandahåller mobilutveckling åt ett stort antal varierande kunder – allt från små bolag och byråer till världsomspännande företag.

Platforms

mobile software development services with java
Java
mobile app creation service with kotlin
Kotlin
mobile app development services company with swift
Swift
c++ mobile app development company
C++
react native mobile application development company
React-native
trusted Ionic mobile app developers
Ionic
create a mobile application with cordova
Cordova
successful IOS app development services for TVos and Apple mobile phones

iOS app-utveckling

Vi utvecklar bl a i Swift och Objective C. QA och automatiserad debugging ingår som del av våra tjänster. I slutändan säkerställer detta en smidig integration och godkännandeprocess i App Store.

Våra utvecklare arbetar självklart med hela spektrat av Apple-produkter: mobilappar för iPhone och iWatch, och tvOS för Apple TV.

Beetroot is an agency that creates custom mobile Android applications for any type of business

Android App-utveckling

Vid utveckling av appar för Android, förlitar sig våra team främst på Java och Kotlin, vilket täcker in smartphones, läsplattor, IoT wearables och övriga produkter med Android.

we create cross-platform and hybrid applications

Cross-Platform

Utöver iOS och Android, har vi mångårig erfarenhet av att ta fram appar för som direkt har stöd för flera plattformar. Ett effektivt sätt är här att utgå från befintliga ramverk som t ex React-native, Ionic, Xamarin eller Cordova.

Vad säger kunderna?

Vi kontaktade Beetroot för att utveckla en plattform för e-learning. Vi hade höga ambitioner med projektet och Beetroot levde upp till alla behov som fanns. Teamet har alltid varit professionellt, effektivt och tagit det där extra steget som ibland behöbs. Nu har vi ett fortlöpande samarbete kopplat till nya funktioner som behövs i plattformen.

Oskar Forsgren, Projektledare

Det har varit ett rent nöje att jobba med Beetroot. De löser alla problem som dyker upp både snabbt och på ett rimligt sätt. Utvecklarna håller hög nivå och jobbar på bra. Det har gjort väldigt mycket för vårt bolag, ur ett kundnöjdhetsperspektiv, att kunna arbeta igenom tickets och projekt snabbare med dessa duktiga, dedikerade resurser.

Kelly Ostrowercha, Chef för Projektdrift

Jag har outsourcat 75-80% av min utveckling till Beetroot AB, vilket låter mig lägga mer tid på mina kunder och bygga bättre relationer; jag blir en bättre account manager. Beetroots leveranser är både pålitliga och lever upp till funktionskraven.

Jan Willem Hoogstraten, Direktör

De är superresponsiva och har levt upp till alla förväntningar. De är extremt begåvade och ambitiösa. Vi är jättenöjda. De gör ett bra jobb. Det är ungefär som att jobba med ett inhouse-team. Vissa VDs skulle se ett outsorceat team som någon typ av exoskelett, men vårt samarbete är helt annorlunda. Vi behandlar dem med respekt och förväntar oss att de ska besvara det genom att göra ett fantastiskt jobb åt oss.

Leo Berghald, CEO

Jag skulle rekommendera Beetroot utan att blinka. Det har inte funnits några utvecklare jag viljat byta ut i något projekt vi har satt igång. Med Beetroot ville jag skapa förutsättningarna för något stabilt och långsiktigt. Behandlar dem exakt som du skulle behandla dina inhouse-anställda och se till att besöka deras kontor.

Avi Danon, CEO

Leveranserna från Beetroot AB var utmärkta. De förbättrade sajtens conversion rate och såg till att uppdateringar nu kan implementeras enklare. Teamet gjorde ett bra jobb och var alltid öppna med hur de gick till väga.

Jimmy Edlund, Interim E-Handels Chef