WordPress-lösning

Samarbete på projektbasis medför att vi tar hand om helheten, oavsett svårighetsgrad och komplexitet i det som efterfrågas. Förse oss med specifikationer så ansvarar vi för den totala processen.

project_full_intro1

Vilka väljer projektbasis?

Beetroot samarbetar med ett stort antal olika kunder. Den typiske beställaren av WordPress-system i projektform är en webbyrå i behov av ”white label”-programmering och design – då och då. I normalfallet blir vi en naturlig förlängning av deras egen utvecklingsavdelning. En resurs då byrån går för högtryck.

Kontakta oss
project_full_intro2

Fördelar med samarbete på projektbasis?

I projektmodellen tar Beetroot ansvar för leverans enligt specifikation. En idealisk lösning då ni prioriterar förutsägbarhet, och har ett tydligt mål med samarbetet, på kort och relativt begränsad sikt.

Kontakta oss
project_full_intro3

Kommer jag att kunna kommunicera direkt med utvecklarna?

Vi är övertygade om att effektivt utvecklingsarbete sker bäst i en nära, personlig och förtroendefull dialog och därför kommer du att kunna tala direkt med programmeraren. Dessutom får du hjälp och vägledning från våra projektledare.

Kontakta oss

Formats

$30/h

Fast pris

Ni betalar ett totalt fast pris enligt överrenskommelse.

$30/h

Tid och material

Ni betalar i det här upplägget för exakt det antal timmar som tagits i anspråk för att slutföra projektet.

Vår process

project_process2

01 Introduktion

Vi gör en värdering, en sammanställning, av kostnader, tid och resurser – och checkar av med er.

project_process1

02 Produktion

Utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med er för att säkerställa samordning och synkronisering. Ni kommunicerar direkt med utvecklarna. I normalfallet startar vi projektet 3-5 dagar efter ert godkännande.

project_process3

03 Kvalitetssäkring

Vår QA testar och ger feedback till utvecklingsteamet före leverans. Så snart projektet är avslutat tar vi tacksamt emot er återkoppling – eventuella frågor reds ut gemensamt.

project_process6

04 Leverans

Ta fram champagnen – eller varför inte borsjtj, den kända ukrainska rödbetssoppan – och fira! Vi laddar upp webbplatsen till er hosting-lösning eller skickar över filerna direkt.

project_process5

05 Efterarbete

Alla våra produkter har ett användarvänligt och kundanpassat admin dashboard, vilket gör att ni inte behöver ta hjälp av oss för att hålla webbplatsen uppdaterad framöver.

project_process4

06 Tre månaders bugfixar

I våra leveranser ingår 90 dagars bugfixning.