01wordpress_page-01 (1)

WordPress

Er samarbetspartner för WordPress-utveckling

Vårt WordPress-team är en pålitlig, långsiktig enterprise partner som stärker ert praktiska utvecklingsarbete

WordPress finns i vår DNA

Inom WordPress har vi ett stort antal kvalificerade programmerare, fokuserade på webproduktion- och tjänster. Våra erfarna seniorutvecklare är självklart uppdaterade med senaste teknik och tillhör det globala WordPress-nätet.

Skala upp er verksamhet

Inom Beetroot finns kvalificerade R&D teams och ett omfattande nätverk av IT-skolor, vår egen Beetroot Academy, runtom i Ukraina. Med oss finns goda möjligheter till långsiktig utveckling och uppskalning – vid våra akademier utbildar vi licensierade juniorutvecklare, med goda framtidsutsikter.

Vad vi gör

website

Webutveckling i WordPress

Vi specialiserar oss på det världsledande CMS:et WordPress och hjälper våra kunder med marknadsanpassade lösningar, såväl standard som mer avancerade

Group(3)

UX Design

Våra UX-designers och vårt nätverk av erfarna frilansare bidrar vid skapandet av användarvänliga websidor

Wordpress 1

Från PSD till WordPress

Vi konverterar PSD-filer till fullt funktionella websidor

WooCommerce

E-handel

Vi bygger lösningar baserade på plattformar som t ex WooCommerce

website 2

Plugin-utveckling

Kundanpassad plugin utveckling och WordPress API-integrering ger 100% anpassning för ev specialutmaningar som ni och era kunder kan komma att ställas inför

Group(4)

Beetroot Theme

I normalfallet skapar vi websidor och plattformar enligt det WordPress theme vi själva utvecklat: ett smidigt, och marknadsanpassat alternativ till Premium themes

Group(5)

Kompatibla med olika sökmotorer

Våra produkter är lättanvända och kompatibla med olika webplattformar och sökmotorer.

Group(6)

Kvalitetssäkring

Manuell QA ingår alltid som delkomponent i vår leverans. Vi genomför alltid funktionella, UI, cross-platform och regressions-tester.

Group(7)

White Label

Vår uppgift är att hjälpa er att stärka er verksamhet, på ett kostnadseffektivt sätt, utan att blanda in vårt eget varumärke

Upplägg

Group(8)

Komplett WordPress-lösning

Om ni är ute efter en totallösning är det smidigt att samarbeta på projektbasis, där vi tar helhetsansvar för leveransen. Utifrån er krav-specifikation kör vi processen fullt ut, från start till leverans, oavsett komplexitet.

Läs mer
Group(9)

Handplockade WordPress-utvecklare

En lösning med programmerare på heltid är idealiskt om ni vill få igång ett långsiktigt samarbete, fullt integrerat med er egen utvecklingsavdelning, vad gäller arbetssätt och tider. Vi handplockar och matchar ett antal engagerade utvecklare som kommer att finnas på plats, enbart för er.

Läs mer

Vilka vi är

Beetroot är ett management- och konsultbolag inom IT, som drivs i social anda, med kontor runtom i Ukraina. Vårt WordPress-team ger ett alternativ till ”vanlig” WordPress-utveckling, genom ett personligt bemötande, och plats för kommunikation människor emellan. En långsiktigt hållbar lösning.

B_wordpress_page_small-icon-jobs
+
utvecklare
B_wordpress_page_small-icon-devs
sidor levererade
B_wordpress_page_small-icon-clients
+
återvändande kunder
who we are

Vad säger kunderna?

“We contacted Beetroot to develop an e-learning platform. We had high ambitions with the project and Beetroot met our every need. The team has been really professional, effective and has always walked that extra mile. Now, we have a continuous collaboration where we are adding new functions to our platform every month”.

Oskar Forsgren, Project Manager

Läs mer om att driva framgångsrika team