Need WordPress web development services? Hire Beetroot - an offshore wordpress development agency.

WordPress

Er samarbetspartner för WordPress-utveckling

Vårt WordPress-team är en pålitlig, långsiktig enterprise partner som stärker ert praktiska utvecklingsarbete

WordPress finns i vår DNA

Inom WordPress har vi ett stort antal kvalificerade programmerare, fokuserade på webproduktion- och tjänster. Våra erfarna seniorutvecklare är självklart uppdaterade med senaste teknik och tillhör det globala WordPress-nätet.

Skala upp er verksamhet

Inom Beetroot finns kvalificerade R&D teams och ett omfattande nätverk av IT-skolor, vår egen Beetroot Academy, runtom i Ukraina. Med oss finns goda möjligheter till långsiktig utveckling och uppskalning – vid våra akademier utbildar vi licensierade juniorutvecklare, med goda framtidsutsikter.

custom website development services from team of wordpress developers

Vad vi gör

web design and development

Webutveckling i WordPress

Vi specialiserar oss på det världsledande CMS:et WordPress och hjälper våra kunder med marknadsanpassade lösningar, såväl standard som mer avancerade

WordPress design services

UX Design

Våra UX-designers och vårt nätverk av erfarna frilansare bidrar vid skapandet av användarvänliga websidor

HTML website to wordpress services

Från PSD till WordPress

Vi konverterar PSD-filer till fullt funktionella websidor

ecommerce development services

E-handel

Vi bygger lösningar baserade på plattformar som t ex WooCommerce

plugin development services

Plugin-utveckling

Kundanpassad plugin utveckling och WordPress API-integrering ger 100% anpassning för ev specialutmaningar som ni och era kunder kan komma att ställas inför

custom theme development services

Beetroot Theme

I normalfallet skapar vi websidor och plattformar enligt det WordPress theme vi själva utvecklat: ett smidigt, och marknadsanpassat alternativ till Premium themes

responsive web design

Kompatibla med olika sökmotorer

Våra produkter är lättanvända och kompatibla med olika webplattformar och sökmotorer.

support and maintenance services

Kvalitetssäkring

Manuell QA ingår alltid som delkomponent i vår leverans. Vi genomför alltid funktionella, UI, cross-platform och regressions-tester.

outsource your project to white-label web development company

White Label

Vår uppgift är att hjälpa er att stärka er verksamhet, på ett kostnadseffektivt sätt, utan att blanda in vårt eget varumärke

Upplägg

WordPress development solutions - project delivery

Komplett WordPress-lösning

Om ni är ute efter en totallösning är det smidigt att samarbeta på projektbasis, där vi tar helhetsansvar för leveransen. Utifrån er krav-specifikation kör vi processen fullt ut, från start till leverans, oavsett komplexitet.

Läs mer
IT support from a dedicated WP expert

Handplockade WordPress-utvecklare

En lösning med programmerare på heltid är idealiskt om ni vill få igång ett långsiktigt samarbete, fullt integrerat med er egen utvecklingsavdelning, vad gäller arbetssätt och tider. Vi handplockar och matchar ett antal engagerade utvecklare som kommer att finnas på plats, enbart för er.

Läs mer

Vilka vi är

Beetroot är ett management- och konsultbolag inom IT, som drivs i social anda, med kontor runtom i Ukraina. Vårt WordPress-team ger ett alternativ till ”vanlig” WordPress-utveckling, genom ett personligt bemötande, och plats för kommunikation människor emellan. En långsiktigt hållbar lösning.

B_wordpress_page_small-icon-jobs
+
utvecklare
B_wordpress_page_small-icon-devs
sidor levererade
B_wordpress_page_small-icon-clients
+
återvändande kunder
custom wordpress development agency

Vad säger kunderna?

Vi kontaktade Beetroot för att utveckla en plattform för e-learning. Vi hade höga ambitioner med projektet och Beetroot levde upp till alla behov som fanns. Teamet har alltid varit professionellt, effektivt och tagit det där extra steget som ibland behöbs. Nu har vi ett fortlöpande samarbete kopplat till nya funktioner som behövs i plattformen.

Oskar Forsgren, Projektledare

Det har varit ett rent nöje att jobba med Beetroot. De löser alla problem som dyker upp både snabbt och på ett rimligt sätt. Utvecklarna håller hög nivå och jobbar på bra. Det har gjort väldigt mycket för vårt bolag, ur ett kundnöjdhetsperspektiv, att kunna arbeta igenom tickets och projekt snabbare med dessa duktiga, dedikerade resurser.

Kelly Ostrowercha, Chef för Projektdrift

Jag har outsourcat 75-80% av min utveckling till Beetroot AB, vilket låter mig lägga mer tid på mina kunder och bygga bättre relationer; jag blir en bättre account manager. Beetroots leveranser är både pålitliga och lever upp till funktionskraven.

Jan Willem Hoogstraten, Direktör

De är superresponsiva och har levt upp till alla förväntningar. De är extremt begåvade och ambitiösa. Vi är jättenöjda. De gör ett bra jobb. Det är ungefär som att jobba med ett inhouse-team. Vissa VDs skulle se ett outsorceat team som någon typ av exoskelett, men vårt samarbete är helt annorlunda. Vi behandlar dem med respekt och förväntar oss att de ska besvara det genom att göra ett fantastiskt jobb åt oss.

Leo Berghald, CEO

Jag skulle rekommendera Beetroot utan att blinka. Det har inte funnits några utvecklare jag viljat byta ut i något projekt vi har satt igång. Med Beetroot ville jag skapa förutsättningarna för något stabilt och långsiktigt. Behandlar dem exakt som du skulle behandla dina inhouse-anställda och se till att besöka deras kontor.

Avi Danon, CEO

Leveranserna från Beetroot AB var utmärkta. De förbättrade sajtens conversion rate och såg till att uppdateringar nu kan implementeras enklare. Teamet gjorde ett bra jobb och var alltid öppna med hur de gick till väga.

Jimmy Edlund, Interim E-Handels Chef

Läs mer om att driva framgångsrika team